tirsdag den 5. august 2008

Åben vinduerne og nyd globaliseringens milde brise!

De folk som for tiden har travlt med at galpe op om at EU underminerer dansk lovgivning, og tvinger vores grænser til at stå vidt åbne for massiv indvandring, forstår tilsyneladende ikke hvad det hele handler om. (se f.eks. her, her, her og her - og en af undtagelserne, som i mine øjne faktisk er rimeligt objektiv)

Vi har længe kendt til EU som dem der har stillet en masse krav om alt muligt. Madsminke, fri konkurrence, landenes økonomi ja selv formen på agurkerne (hvis det virkelig ikke var en avisand??). Men med kravene følger heldigvis også rettigheder. Du og jeg har også fået en række rettigheder fordi vi ikke længere kun er danske borgere, men nu også er EU borgere.

Vi har blandt andet fået ret til at blive sammenført med vores familier! Hæv glassene og råb hurra for det venner!

Det står godt nok også i menneskerettighedskonventionens artikel 8 - men når nu vores eget land tilsyneladende ikke kan finde ud af at fortolke den artikel korrekt - ja, så har vi altså fået en ekstra vagthund til at passe på os!

Det virker som om folk ikke forstår at EU i øjeblikket beskytter os mod overgreb fra vores egen regering. Vores regering vælger at lade hånt om vores rettigheder, og så træder EU i karakter for at hjælpe os. Vi har ret til at være sammen med vores familie, også selvom den ikke skulle nedstamme i lige linie fra Gorm den Gamle. Velkommen til en global og bedre verden!

Alligevel vinkler en del indlæg fra både politikere, presse og almindelige mennesker historien til at handle om hvordan det onde EU spolerer den såkaldt "stramme men retfærdige" danske udlændingelov - med uoverskuelige konsekvenser for indvandring til følge.

Muligvis er den danske presse for svag og uselvstændig til at gennemskue regeringens store forsvindingsnummer, hvor de transformerer ulovligheder foregået i Udlændingeservice og Integrationsministeriet om til en heroisk kamp for Danmark mod det store onde EU?

Eller også - hvad jeg ikke håber er tilfældet - er det fordi landet rent faktisk er befolket af xenofobe mørkemænd der virkelig tror på Dansk Folkepartis skræmmekampagner? Så det lille indelukkede fremmedfjendske land med den indavlede ariske genpulje er hvad vi ønsker at opnå? Medierne er jo også virksomheder der skal generere overskud, og der er nu engang flest penge i at skrive hvad folk ønsker at høre.

Jeg er faldet over en statistik på tvaerkulturelt center som viser at der i 2001, før denne regering kom til, blev givet opholdstilladelser på baggrund af familiesammenføringer til knap 6.600 ikke nordiske statsborgere. Vi er omkring 5.500.000 danskere, og ifølge Statistisk Årbog 2008 bliver vi hvert år ad formeringens vej ca. 9.000 flere danskere (65.000 fødte - 56.000 døde).

Nu har jeg nok kendskab til statistik til at vide at talkrig er en slagmark uden vindere - men billedet af de muslimske horder der vælter ind over grænserne som nogen prøver at tegne har altså på ingen måde hold i virkeligheden!

Så for mit vedkommende siger jeg:

"Åben døre og vinduer på vid gab, og lad os få frisk luft ind - her er sku ved at blive lidt lummert!"

Er det EU der skal til, jamen så er undertegnede netop blevet en nyslået EU tilhænger ;-)

Ingen kommentarer: