lørdag den 9. august 2008

Den sidste idiot er ikke født endnu.

Jeg har lige læst at der overraskende nok stadig findes folk som ikke har hørt om nigerianske spammails :-O

En middelaldrende kvinde har sendt mere end 2 millioner (lånte penge) til en for hende fuldstændig ukendt advokat, for at modtage en arv fra en ikke kendt afdød slægtning.

Nu kan jeg normalt godt lide at folk har tillid til hinanden, og på sin vis er det jo en smuk måde hun møder verden på. Med en så klippefast tro på det bedste i alle mennesker, at hun ikke undrer sig over at en advokat (hun ikke kender fra andet end en email) skal bruge 2 millioner fordi han gerne vil hjælpe hende.

Mine øjenbryn ville begynde at rotere af mistænksomhed alene ved den forestilling at der skulle findes en altruistisk advokat i verden (men jeg er jo tydeligvis også mere fordomsfuld end hende, he he he).

Men når jeg nu alligevel har svært ved at have ondt af hende, så er det jo fordi hende den meget blåøjede og nu meget fattige tosse rent faktisk er selve årsagen til at du og jeg fortsat bliver spammet. At jeg fortsat skal bruge tid og mentale kræfter på at finde mine rigtige mails blandt det hav af ligegyldigheder der trods alt er sluppet gennem mit spamfilter.

Hvis ikke nogen ind imellem betalte ved kasse 1, så ville de nigerianske breve stoppe med det samme! De sender jo ikke spam ud fordi de synes at det er sjovt eller for at få nye pennevenner. Men for 2 millioner kan tosserne nok finde ud af at sende det lort ud en del tid endnu! >:-7

Eneste lyspunkt i historien er at at hun tilsyneladende er sprunget på et fupnummer der er drevet af griskhed. Det er klart nemmere at være ligeglad med hendes tab nu, end hvis hun troede at hun havde sendt penge derned for at hjælpe en stakkels aidssyg lille pige/familie/hundehvalp/etc. - Hun sendte kun penge derned, fordi hun troede at hun selv kunne tjene kassen på det!

Det er muligt at jeg er kynisk, men så har jeg faktisk sværere ved at have ondt af hende, end hvis hun havde skrabet pengene sammen af bamhjertighed eller næstekærlighed, eller bare af plain old fasion kærlighed som f.eks. denne kvinde.

Prøv i øvrigt at tage denne aldeles humoristiske test af om du har en nigeriansk fætter. :-)

2 kommentarer:

X-hund sagde ...

Tak for linket til min side! Det er ikke mange henvisninger der går mod mit hjørne af internettet, så det varmer.

mvh
Andreas
X-hund.dk

O-Zone sagde ...

Fornøjelsen er helt på min side. Det er en hysterisk morsom test du har skruet sammen!

Med hensyn til Lars Bom, så går jeg ud fra at du har rundet op til nærmeste fire? :-O